ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

To ευχάριστο περιβάλλον των Civitel Αttik & Civitel Esprit με την πισίνα, τον κήπο με τη μεγάλη βεράντα και την αριστοκρατική τους θέση, τα καθιστά ιδανικά για να φιλοξενήσουν επιτυχημένες εκδηλώσεις και συναντήσεις. Το ευρύχωρο εστιατόριο, που εκτείνεται σε 280τ.μ., μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 300 άτομα για ένα απολαυστικό κοκτέιλ πάρτι. Η κεντρική συνεδριακή αίθουσα χωράει μέχρι 160 άτομα, ενώ η μικρή αίθουσα συνεδριάσεων φιλοξενεί από 10 μέχρι 100 επισκέπτες ανάλογα με την περίπτωση. Η υπέροχη βεράντα μπορεί να φιλοξενήσει από 25 μέχρι 160 άτομα, λειτουργώντας ως πρόσθετη επιλογή ώστε να εξασφαλιστεί μία φαντασμαγορική εκδήλωση.

Το Civitel Esprit διαθέτει δύο συνδεόμενες αίθουσες συσκέψεων. Για μικρoύ και μεσαίου μεγέθους εκδηλώσεις, το Civitel Esprit προσφέρει δύο αίθουσες συσκέψεων 75 m2, με εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας που μπορούν να διαμορφωθούν με διάφορους τρόπους ή να συνδεθούν για να φιλοξενήσουν και μεγαλύτερες ομάδες. Οι χώροι είναι ιδανικοί για ιδιωτικές συναντήσεις σε ένα ήσυχο τοπίο. Είναι δημοφιλείς για εταιρικά σεμινάρια, χωρόντας έως και 65 άτομα σε συγκεκριμένες διατάξεις.

Συνεδριακές εγκαταστάσεις & υπηρεσίες

Το δωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε ολόκληρο το συγκρότημα, ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός, τα διαλείμματα για καφέ, τα διαφορετικά μενού γευμάτων, ο δωρεάν χώρος στάθμευσης και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του καταλύματος, σας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε εντυπωσιακές εκδηλώσεις. Παρουσιάσεις, διαλέξεις, εργαστήρια, εκθέσεις νέων προϊόντων, εκδηλώσεις και κοκτέιλ πάρτι μπορούν να πραγματοποιηθούν αψεγάδιαστα στα Civitel Attik & Civitel Esprit. Το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζει ότι όλες οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν αποτελεσματικά.

Γιατί να κάνετε κράτηση σε εμάς;

  • Βασικός Οπτικοακουστικός Εξοπλισμός
  • Φυσικό Φως Ημέρας
  • Υπηρεσίες Γραμματειακής Υποστήριξης
  • Ημερήσιο Πακέτο Συμμετοχής Συνέδρου

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail events@civitelhotels.com

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ