ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τα καταλύμματα Civitel Attik και Civitel Esprit αποτελούνται από μια σειρά όμορφων κτηρίων γύρω από τον κήπο και την πισίνα του. Διαθέτουν ένα ευρύχωρο εστιατόριο με βεράντα και θέα στην πισίνα, όπου προσφέρεται εξαιρετικό πρωινό και γεύματα. Για όσους επιλέγουν την άνεση του δωματίου τους, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία δωματίου από τις 07:00 μέχρι τις 23:30.

Ο φιλικός χώρος της υποδοχής με τα σαλόνια προσφέρεται ιδανικά τόσο ως αναγνωστήριο όσο και ως χώρος χαλάρωσης, ενώ το προσωπικό είναι πρόθυμο να σας προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες. Σ’ αυτές συγκαταλέγονται ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ραντεβού για ταξί, αποθήκευση αποσκευών, κλήσεις αφύπνισης, υπηρεσίες καθαριστηρίου, γιατρός κατόπιν ζήτησης και οργάνωση εκδρομών. Οι υπηρεσίες για τους επιχειρηματίες περιλαμβάνουν δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ, μίνι επιχειρηματικό κέντρο με υπολογιστές, φαξ, εκτυπωτή και φωτοτυπικό μηχάνημα.

O χώρος υποδοχής αλλά και οι ανελκυστήρες είναι προσβάσιμοι με αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ τα ευρύχωρα δωμάτια προσφέρονται για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα.